Külső hővédelem és belső árnyékolás

A belső árnyékoló kettős szerepet tölt be. Egyrészt védi a tetőteret a felesleges fénytől, másrészt díszíti a helyiséget.A Roto számtalan különböző színű anyagot kínál, így minden igényhez megtalálható a megfelelő kivitel. Tökéletes megoldást külső hővédelemmel kombinálva érhetünk el.

Kategóriák:

ZRV fényzáró belső roló
ZRS standard belső roló
ZRE exclusiv belső roló
ZRO M RotoTherm manuális redőny
ZRO E/EF/SF elektromos redőny
ZAR manuális külső hővédő roló
ZMA elektromos külső hővédő roló
ZRI szúnyogháló
ZJA reluxa
ZFA harmonika roló

ZRV fényzáró belső roló

Szemébe süt a nap reggel? Szeretné a gyerekszobát délután elsötétíteni? Számos olyan helyzet van, amelyben a tetőtérihelyiség teljes elsötétítésére van szükség. Ilyenkor a Roto ZRV fényzáró roló a legjobb megoldás, melynek fényzáró bevonata és oldalsó alumínium vezetősínei megelőzik, hogy fény jusson a szobába. A Roto ZRV fényzáró roló síneknek köszönhetően fokozatmentesen szabályozható.

A Roto ZRV fényzáró roló ellenálló és könnyen karbantartható anyagból készült, amely 30 féle mintában és színben kapható.A Roto ZRV fényzáró roló fehér és alumínium színű profilokkal is kérhető.

 Árak: lap alján         (2,3 színcsoportról kérjen ajánlatot itt)

Színminták (teljes mérethez kattintson a képre!)

ZRS standard belső roló

  Hatékony megoldás kedvező áron

A napfény elleni védelem alaptartozéka - a Roto ZRS Standard roló a privát szféra további védelme a tetőtérben. Praktikus anyagok, minták és színek nagy választéka a rolót a belső tér díszítőelemévé teszi.Az ablakszárnyra szerelt roló három különböző pozícióban rögzíthető, szabályozva a lakótérbe jutó fényt, amelynek mennyisége függ a választott színtől.A Roto ZRS Standard roló impregnált, ellenálló és könnyen karbantartható anyagból készült, amely 30 féle mintában és színben kapható. A Roto ZRS Standard roló fehér és alumínium színű profilokkal is kérhető.

 Árak: lap alján     (A 3. színcsoportról kérjen ajánlatot itt)

 Színminták (teljes mérethez kattintson a képre!)


 

ZRE exclusiv belső roló

Roto ZRE Exclusiv roló igazán sokoldalú. A fényáteresztő anyaga véd a vakító fény ellen, megakadályozza a belátást és még dekoratív is. Az ablakszárnyra belülről felszerelt Roto ZRE Exclusiv roló a síneknek köszönhetően fokozatmentesen szabályozható. A feltekert roló anyaga megbújik a felső burkolóprofilban, mely harmonikusan illeszkedik az ablakhoz.A Roto ZRE Exclusiv roló impregnált, ellenálló és könnyen karbantartható anyagból készült, amely 30 féle mintában és színben kapható.A Roto ZRE Exclusiv roló fehér és alumínium színű profilokkal is kérhető.

  Akciós árak: lap alján

Színminták (teljes mérethez kattintson a képre!)

ZRO M RotoTherm manuális redőny

 Sokoldalú védelem

A Roto ZRO redőny lapos tokjával a redőny harmonikusan illeszkedik a tetőtéri ablakokhoz. A külső és belső lamellákat egy hordozószövet választja el egymástól, ami garantálja a maximális hővédelmet. A hőszabályozás mellett a Roto ZRO redőny tökéletes védelmet nyújt a külső környezet negatív hatásai, a zajok, a jégeső és a betörés ellen is.Az ablak maximális nyitási helyzetében is le lehet engedni a redőnyt.

 Akciós árak: lap alján

ZRO E/EF/SF elektromos redőny

 Sokoldalú védelem,kényelmes kezelés.

A hőszabályozás mellett a Roto ZRO redőny tökéletes védelmet nyújt a külső környezet negatív hatásai, a zajok,jégeső és betörés ellen is.Lapos tokjával az elektromos redőny harmonikusan illeszkedik a tetőtéri ablakokhoz. A külső és belső lamellákat egy hordozószövet választja el egymástól, ami garantálja a maximális hővédelmet. (230 V motorral szerelve).A redőny 230V motorja nagyfokú terhelhetőséget garantál. Igény szerint a falikapcsoló helyett rádiós vezérlés is rendelkezésre áll.Utólagos beépítés esetén tökéletes megoldás a szolármodullal szerelt kivitel (SF típus:akkuval, szolármodullal,rádiós vevőegységgel és távirányítóval), hiszen a redőny működéséhez áram nem szükséges.

 Akciós árak: lap alján

ZAR manuális külső hővédő roló

Védelem a meleg ellen

A tetőtér, különösen a nyári hónapokban, könnyen felforrósodhat. A Roto külső hővédő roló sűrű szövésű, üvegszállal erősített anyaga hatékonyan véd a túlzott hőhatás ellen. A roló még azelőtt kiszűri a napsugarak kb. 70%-t, hogy azok az üvegfelületet felmelegítenék.A Roto külső hővédő rolót belső kiegészítőkkel (rolók, reluxák) együtt érdemes alkalmazni, mivel a külső roló a fény elleni védelemre nem alkalmas.

Akciós árak: lap alján

ZMA elektromos külső hővédő roló

A Roto elektromos külső hővédő roló sűrű szövésű,üvegszállal erősített anyaga hatékonyan véd a túlzott hőhatás ellen.A roló még azelőtt kiszűri a napsugarakat,hogy azok az üvegfelületet felmelegítenék.Lapos tokjával az elektromos hővédő roló harmonikusan illeszkedik a tetőtéri ablakokhoz. A roló szövete a fény egy részét átengedi, így lehúzott állapotban sincsen teljes sötétség a szobában.Az elektromos hővédő roló a redőnyhöz hasonlóan ,falikapcsoló helyett rádiós vezérléssel is rendelkezésre áll. Utólagos beépítés esetén tökéletes megoldás a szolármodullal szerelt kivitel (SF típus:akkuval, szolármodullal,rádiós vevőegységgel és távirányítóval), hiszen a roló működéséhez áram nem szükséges.

 Akciós árak : lap alján

ZRI szúnyogháló

A sűrű szövésű Roto ZRI szúnyogháló megakadályozza a rovarok bejutását, de a fény és a friss levegő áramlását nem zavarja. A Roto 735, R7, 847 és R8 típusú ablakai szúnyogháló felszerelése esetén is akadálytalanul, teljes terjedelemben nyithatók.A Roto ZRI szúnyogháló ellenálló és könnyen karbantartható anyagból készül.A Roto ZRI szúnyogháló fehér és alumínium színű profilokkal is kérhető.

Akciós árak: lap alján

ZJA reluxa

A Roto ZJA reluxa többet kínál a fény elleni védelemnél. A reluxával a tetőtérbe jutó fény mennyiségét és irányát egyarántszabályozhatjuk. A sokféle színben kapható Roto ZJA reluxa lamellái alumínium sínben futnak és tetszőleges helyzetben rögzíthetők. A lamellák szögét tekerőgombbal lehet állítani. A reluxa, anyagának köszönhetően, kiválóan alkalmas párás helyiségek, fürdőszobák vagy konyhák árnyékolására.25° tetőhajlásszög felett használható.A Roto ZJA reluxa ellenálló és könnyen karbantartható anyagból készült, amely 13 színben kapható.

A 24 V motorral kapható elektromos kivitel rádiós távvezérléssel is rendelhető.(Felár: ZJA E esetén 30 000 Ft+ÁFA.)

Akciós árak: lap alján

Színminták (teljes mérethez kattintson a képre!)

ZFA harmonika roló

A Roto ZFA harmonika roló különösen azoknak jelenthet vonzó megoldást, akik a vászonból készült rolók és az alumíniumalapanyagú reluxák közötti átmenetet keresik. A harmonika roló ugyanis egyesíti a rolók sokszínűségét és hangulatos fényáteresztő tulajdonságát a reluxák könnyű tisztíthatóságával. A Roto ZFA harmonika roló oldalsó alumínium sínben fut, amely lehetővé teszi, hogy bármely pozícióban rögzíthessük, és így fokozatmentesen szabályozzuk a beáramló fény mennyiségét. A DUO változat két különböző anyag kombinálására ad lehetőséget.A Roto ZFA harmonika roló ellenálló és könnyen karbantartható anyagból készült, amely 5 anyagminőségben, 36 féle mintában és színben kapható.

Akciós árak: lap alján    (3.4.5 színcsoportról kérjen ajánlatot itt)

Színminták (teljes mérethez kattintson a képre!)

 

Azonnali elérhetőség
Tel:
06/20-314-6148
Email:
bau.luxus@t-online.hu