Roto tetőablakok

A Roto név az alapítástól kezdve a legfejlettebb ablaktechnikát jelenti. A Roto cég története az első, ipari méretekben termelt, homlokzati ablakokhoz való bukó / nyíló vasalás megjelenésével kezdődik.  Az olyan jelentős fejlesztések, mint az első padláslépcsők, az első felnyíló tetőtéri ablakok, a speciálisan billenő tetőtéri ablakok, az első műanyag tetőablakok csak néhány a cég fejlődésének mérföldkövei közül. Ma a figyelmüket az energiatakarékossággal, a napenergia hasznosításával és a tetőtérben található lakások magasfokú kényelmével kapcsolatos problémákra összpontosítják.

Kategóriák:

Tetőablak
Külső hővédelem és belső árnyékolás
Burkolókeret
Tetőkibúvók

Tetőablak

Az intelligens műszaki megoldások alkalmazása növeli a tetőtéri lakások kényelmét: szabadon hozzá lehet férni az ablakhoz, és semmi nem gátolja a kilátást. A Roto Alapelvnek megfelelően a lakás belterében nem zavar a nyitott ablakszárny*, az ablakot egy kézzel lehet kezelni, minden funkciót (nyitás, szellőztetés és tisztítás) egy, az ablak alsó részén elhelyezett kilincs működtet. Ideális kiegészítést jelentenek a tartozékok, pl. a külső redőnyök vagy a belső árnyékolók.

Külső hővédelem és belső árnyékolás

A belső árnyékoló kettős szerepet tölt be. Egyrészt védi a tetőteret a felesleges fénytől, másrészt díszíti a helyiséget.A Roto számtalan különböző színű anyagot kínál, így minden igényhez megtalálható a megfelelő kivitel. Tökéletes megoldást külső hővédelemmel kombinálva érhetünk el.

Burkolókeret

A burkolókeret nélkülözhetetlen az ablak helyes beszereléséhez a tető síkjába. A precízen megtervezett rendszerelemekből álló burkolókeretek lehetővé teszik az ablakok tartós és tömör összeépítését a tetőfedő anyaggal. A burkolókeret feladata az esővíz és a hólé elvezetése az ablakon kívül, valamint a szél elleni védelem.

Tetőkibúvók

A kiépítetlen tetőterekhez, padlásokhoz egyszerű alternatívát jelent a Roto tetőkibúvó. Egykezes kilinccsel nyitható és zárható.A helyiség szellőztetéséhez kissé felnyitva egyszerűen rögzíthető. Megoldja a padlástér bevilágítását és háromféle állásban rögzíthető.

Azonnali elérhetőség
Tel:
06/20-314-6148
Email:
bau.luxus@t-online.hu