Redőny

A VELUX redőnnyel teljes sötétséget teremthet, vagy épp annyi fényt engedhet be a szobába, amennyire szükség van. Nyáron megszabadulhat az izzasztó hőségtől, télen pedig fűtési energiát takaríthat meg. Védi az ablakát a szélsőséges időjárás viszontagságaival szemben és megnehezíti az illetéktelen behatolást. Egyetlen termékben hat védelmi funkció egyesül, melyek megvédik tetőterét a kellemetlen külső hatásoktól. Barnásszürke alumínium színe jól illeszkedik a VELUX tetőtéri ablakok színéhez, süllyesztett kialakítása pedig esztétikus megjelenést nyújt. A redőny az ablak tokján helyezkedik el, ennek köszönhetően az ablak akadálytalan nyitása és a szárny átfordítása (pl. tisztításhoz) lehetséges. A redőnnyel egyidejűleg bármilyen belső árnyékoló használható. A redőnnyel együtt külső hővédő rolót nem lehet alkalmazni!

Kategóriák:

SML Elektromos redőny
SSL Napelemes redőny
SCL Kurblis redőny
SHL Kézi működtetésű redőny

SML Elektromos redőny

A VELUX SML redőnnyel teljes sötétséget teremthet, vagy épp annyi fényt engedhet be a szobába, amennyire szükség van. Nyáron megszabadulhat az izzasztó hőségtől, télen pedig fűtési energiát takaríthat meg. Védi az ablakát a szélsőséges időjárás viszontagságaival szemben és megnehezíti az illetéktelen behatolást. Egyetlen termékben hat védelmi funkció egyesül, melyek megvédik tetőterét a kellemetlen külső hatásoktól. A VELUX redőny tartós, az időjárásnak ellenálló alumíniumból készül, lamelláit poliuretán hab tölti ki.A távirányító segítségével az árnyékoló a szoba bármely pontjáról vezérelhető.Elektromos tetőtéri ablakokra ajánljuk. Működéséhez a KUX egyfunkciós irányítóegységet is meg kell vásárolni (kivéve akkor, ha INTEGRA ablakra kerül).

Akciós árak: lap alján

SSL Napelemes redőny

A VELUX SSL redőnnyel teljes sötétséget teremthet, vagy épp annyi fényt engedhet be a szobába, amennyire szükség van. Nyáron megszabadulhat az izzasztó hőségtől, télen pedig fűtési energiát takaríthat meg. A redőny külső felületén elhelyezett napelem biztosítja a motor működését beépített akkumulátor segítségével. A vezérlés rádió frekvencián működő távirányítóval történik. A napelemek még felhős égbolt esetén is folyamatosan töltődnek. Egy teljesen feltöltött napelemmel mintegy 100 alkalommal lehet a redőnyt fel-le mozgatni. A napelemek élettartama 10 év.

Akciós árak: lap alján

SCL Kurblis redőny

A termék 2016.Április 1-től nem rendelhető!

A VELUX SCL redőnnyel teljes sötétséget teremthet, vagy épp annyi fényt engedhet be a szobába, amennyire szükség van. Nyáron megszabadulhat az izzasztó hőségtől, télen pedig fűtési energiát takaríthat meg. Védi az ablakát a szélsőséges időjárás viszontagságaival szemben és megnehezíti az illetéktelen behatolást. Egyetlen termékben hat védelmi funkció egyesül, melyek megvédik tetőterét a kellemetlen külső hatásoktól. A VELUX redőny tartós, az időjárásnak ellenálló alumíniumból készül, lamelláit poliuretán hab tölti ki.80 cm hosszú hajtókarral szállítjuk.Új Generációs tetőablakokra nem szerelhető!

 

SHL Kézi működtetésű redőny

A termék megszűnt!

A VELUX SHL alapredőny kiváló hő- és fényvédelmet nyújt. Az alapredőny működtetése csak néhány másodperc. Az ablakszárny egyszerű átfordításával a redőnypalást teljesen le- vagy felhúzható igény szerint..

 

Azonnali elérhetőség
Tel:
06/20-314-6148
Email:
bau.luxus@t-online.hu