Felülvilágító kupola-nem rendelhető!

A termék nem rendelhető!

Csak képzelje el, hogyan változtatja meg otthonát egy VELUX felülvilágító kupola! A legtöbb, lapostetős helyiségbe, ahol sokat tartózkodunk -nappali, konyha, hálószoba - nem jut elegendő természetes fény. A VELUX felülvilágító kupolákkal átalakíthatja a helyiséget. Ezek az ablakok megadják Önnek azt a fény- és levegőmennyiséget, amelyet eddig hiányolt, miközben a praktikum és a formai igényesség iránti vágyát is teljesítik. A VELUX felülvilágító kupolák energiahatékonysági szempontból megegyeznek a VELUX tetőtéri ablakokkal , kiválóbb hőszigetelési tulajdonságúak. Bármilyen hideg is van odakinn, Ön kényelemben és melegben élhet.

Kategóriák:

CFP fix, felülvilágító kupola
CVP elektromosan nyitható felülvilágító kupola
ISD kupola típusok
CXP tetőkijárat
CSP füstelvezető felülvilágító kupola

CFP fix, felülvilágító kupola

A termék nem rendelhető!

A VELUX CFP hőszigetelt felülvilágító kupola hatékony energiafelhasználású megoldás. Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkalrendelkezik és egész évben kellemes beltéri klímát biztosít.A formatervezésnek köszönhetően a VELUX hőszigetelt felülvilágító kupola nagymértékben csökkenti a zajt.A VELUX hőszigetelt felülvilágító kupolával a felülről érkező fény mennyisége könnyedén igényre szabható. Az ablakra szerelhető harmonikaroló távirányítóval egy gombnyomásra leengedhető.A VELUX hőszigetelt felülvilágító kupolái valamennyi helyiségben megfelelő megoldást nyújtanak - a praktikumot az esztétikummal ötvözik, bárhová is építik be őket.A VELUX hőszigetelt felülvilágító kupolát lakóterekbe ajánljuk!

 

CVP elektromosan nyitható felülvilágító kupola

A termék nem rendelhető!

VELUX CVP nyitható hőszigetelt felülvilágító kupola a VELUX ablakok és árnyékolók távvezérlésének teljes kelléktárát nyújtja. Az árnyékolók működése előre programozható, a szellőztetés mértéke beállítható és az ablakok is tetszés szerint nyílnak és záródnak akár napszaktól függően. A szuperérzékeny esőérzékelők pedig automatikusan zárják az ablakokat már az első esőcseppek megjelenésekor.

 

ISD kupola típusok

A termék nem rendelhető!

A VELUX kupola kiváló minőségű akril, mely védi az ablakot az esőtől és a hótól. Víztiszta és opál változatban rendelhető. A termék diszkrét és harmonikus megjelenésű mind a tetőről, mind a beltérből nézve. A kupola magasságát és ívét úgy terveztük meg, hogy a vizet megfelelően elvezesse és a tetőbe illeszkedjen.

 

CXP tetőkijárat

A termék nem rendelhető!

VELUX CXP típusú tetőkijárat az Ön könnyű kijutását teszi lehetővé a tetőre, miközben bevilágító felületként is funkcionál.Fontos! Komfortszellőztetésre nem alkalmas.

 

CSP füstelvezető felülvilágító kupola

A termék megszűnt,nem rendelhető!

A legtöbb nagyobb épületnél, főként társasházak és középületek lépcsőházaiban, irodaházakban vagy ipari jellegű épületek esetében a hő- és füstelvezetés törvényi előírás. A VELUX CSP füstelvezető hőszigetelt felülvilágító kupola  megfelelve az EN 12101-2 európai szabvány követelményeinek  és az MSZ EN 12100-9:2008, MSZ EN 12100-10:2006 harmonizált szabványoknak   hatékony megoldást nyújt. VELUX hőszigetelt felülvilágító kupolák  magas minőség, kismértékű karbantartási igény, integrált, láthatatlan motor, letisztult külső- és belső dizájn, valamint zavartalan kitekintési lehetőség. Ebből kifolyólag a termék a füstelvezetés mellett kiválóan alkalmas napi komfortszellőztetésre és bevilágító felületként való alkalmazásra is.

 

Azonnali elérhetőség
Tel:
06/20-314-6148
Email:
bau.luxus@t-online.hu