Árnyékolók

Az eredeti VELUX árnyékolók és redőnyök megkérdőjelezhetetlen kiegészítői a VELUX tetőtéri ablakoknak. A legszélesebb -tetőtéri ablakokra készült - választékot nyújtjuk Önnek a piacon. A VELUX árnyékolók és redőnyök tökéletes illeszkedést, kimagasló megjelenést, hosszú élettartamot és megbízható működést jelentenek.

Kategóriák:

PML Elektromos reluxa prémium-nem rendelhető
MML Elektromos külső hővédő roló
MSL Napelemes külső hővédő roló
PAL reluxa
MHL Külső hővédő roló
DKL Fényzáró roló
DOP Árnyékoló csomag fényzáró rolóval
RFL Roletta sínes
RHL Roletta kampós
ROP Árnyékoló csomag rolettával
FHL Harmonikaroló
FML Elektromos harmonikaroló
FHC Energiaroló
DFD Duo fényzáró roló
FPN Harmonikaroló
FMK Energiaroló
FMG Harmonikaroló
PML elektromos reluxa
DML Elektromos fényzáró roló
DSL Napelemes fényzáró roló
RSL Napelemes roletta
RML Elektromos roletta

PML Elektromos reluxa prémium-nem rendelhető

A termék már nem redelhető!

A reluxa fokozatmentesen fel-le húzható, bármely pozícióban megállítható és rögzíthető. A távirányító segítségével a reluxa a szoba bármely pontjáról vezérelhető. Elektromos tetőtéri ablakokra ajánljuk. Működéséhez a KUX egyfunkciós irányítóegységet is meg kell vásárolni (kivéve akkor, ha INTEGRA ablakra kerül)..

MML Elektromos külső hővédő roló

A VELUX külső hővédő roló hatékony védelmet nyújt a legnagyobb kánikulában is. Az 5060 változat a beérkező napsugarak 80%-át megfékezi mielőtt azok elérnék az üvegfelületet, így zárt ablakoknál minimum 5-6 fokkal lehet hűvösebb a tetőtérben. A háló sötét színű felülete elnyeli a hőt, így az üveg kevésbé melegszik fel, a szoba pedig hűvösebb és szellős marad.A távirányító segítségével az árnyékoló a szoba bármely pontjáról vezérelhető.Elektromos tetőtéri ablakokra ajánljuk.
Működéséhez a KUX egyfunkciós irányítóegységet is meg kell vásárolni (kivéve akkor, ha INTEGRA ablakra kerül)..

  Akciós árak: lap alján

MSL Napelemes külső hővédő roló

A VELUX külső hővédő roló hatékony védelmet nyújt a legnagyobb kánikulában is. Az 5060 változat a beérkező napsugarak 80%-át megfékezi mielőtt azok elérnék az üvegfelületet, így zárt ablakoknál minimum 5-6 fokkal lehet hűvösebb a tetőtérben. A háló sötét színű felülete elnyeli a hőt, így az üveg kevésbé melegszik fel, a szoba pedig hűvösebb és szellős marad.A roló külső felületén lévő napelem gyűjti be a napsugarakat, és működteti a terméket. Nincsenek vezetékek, így Ön mentesül a szereléssel járó felfordulástól. A távirányító segítségével a roló a szoba bármely pontjáról vezérelhető.A külső hővédő rolóval egyidejűleg bármilyen belső árnyékoló használható.Manuális,  és elektromos változatban is kapható.

  Akciós árak: lap alján

PAL reluxa

A VELUX PAL reluxa a klasszikus stílust az egyszerűséggel ötvözi. A reluxa régóta népszerű eszköze a lakások dekorálásának, mindig a megfelelő mennyiségű fényt engedi be a szobába, miközben útját állja a kíváncsi tekinteteknek.A díjazott formatervezésű reluxa azért is egyedi, mert nincsenek a tetőtérbe belógó, zavaró kötelek.A lamellák alumíniumból készülnek, mindkét oldalon színre lakkozva. Egy nedves törlőkendővel, szivaccsal könnyen tisztíthatók.Vizes helyiségekbe (konyhába, fürdőszobába) optimális kiegészítő.                                                                                                            

  Akciós árak: lap alján  (A prémium színekről kérjen ajánlatot itt)                                   

Színminták (teljes mérethez kattintson a képre!)

MHL Külső hővédő roló

A VELUX MHL külső hővédő roló hatékony védelmet nyújt a legnagyobb kánikulában is.A standard 5060 változat a beérkező napsugarak 80%-át megfékezi mielőtt azok elérnék az üvegfelületet, így zárt ablakoknál minimum 5-6 fokkal lehet hűvösebb a tetőtérben. A háló sötét színű felülete elnyeli a hőt, így az üveg kevésbé melegszik fel, a szoba pedig hűvösebb és szellős marad. Hálószerűen áttört anyaga kellemes, szórt fényt teremt a belső térben, és a kilátást sem zavarja.A külső hővédő rolóval egyidejűleg bármilyen belső árnyékoló használható.RHL rolettával és DKL fényzáró rolóval csomagban is megvásárolható..

Akciós árak: lap alján

DKL Fényzáró roló

Ha teljes sötétségre van szüksége, bízza magát a VELUX fényzáró rolóra! A roló anyaga (színétől függetlenül) teljesen fényzáró, és az új sínrendszernek köszönhetően maximálisan védett a fakulás ellen. Fokozatmentesen fel-le húzható, bármely pozícióban megállítható.A fényzáró roló anyaga 100% poliészterből készül, belül szintetikus védő bevonattal, kívül alumínium filmréteggel. Az anyag rendkívül tartós, ellenáll a szennyeződéseknek, színe hosszú éveken át változatlanul élénk marad. Egy nedves törlőkendővel könnyen tisztítható.Napelemes, elektromos és harmonikarolóval kombinált változatban is kapható.

  Akciós árak: lap alján  (prémium színekről és Disney kollekcióról kérjen ajánlatot itt)

Színminták (teljes mérethez kattintson a képre!)

     

DOP Árnyékoló csomag fényzáró rolóval

10%-ot is megtakaríthat, ha a 2 az 1-ben terméket választja. A csomag tartalmaz egy 1085 bézs vagy 1100 sötétkék színű DKL  fényzáró rolót és egy 5060 fekete színű MHL külső hővédő rolót.A VELUX DKL fényzáró roló roló anyaga (színétől függetlenül) teljesen fényzáró, és az új sínrendszernek köszönhetően maximálisan védett a fakulás ellen. Fokozatmentesen fel-le húzható, bármely pozícióban megállítható.A VELUX MHL külső hővédő roló hatékony védelmet nyújt a legnagyobb kánikulában is. Segítségével a napsugarak 80%-át lehet megfékezni, így 5-6 fokkal lehet hűvösebb a tetőtérben.

Akciós árak: lap alján

RFL Roletta sínes

A VELUX RFL sínes roletta praktikus és esztétikus megoldás a lakásba bejutó fény lágyítására. Dekorál, tompítja az ablakon át beérkező fényt, és védelmet nyújt a tűző napsugarak ellen. Megóvhatja értékeit, bútorait és lakása dekorációját a fakulástól. Sokoldalú és hangulatos, ezért bármilyen tetőtéri helyiségben használható.A roletta anyaga áttetsző, 100% poliészterből készül, védőbevonattal. Az anyag így rendkívül tartós, ellenáll a szennyeződéseknek, színe hosszú éveken át változatlanul élénk marad. Egy nedves törlőkendővel, szivaccsal könnyen tisztítható. A roló szélei alumíniumsínekben futnak, ezért az bármely pozícióban megállítható.Kampós, napelemes és elektromos változatban is kapható.

Akciós árak a lap alján.  Prémium színekről kérjen ajánlatot itt.

RHL Roletta kampós

A VELUX RHL roletta praktikus és esztétikus, népszerű és költségkímélő megoldás a lakásba bejutó fény lágyítására.Dekorál, tompítja az ablakon át beérkező fényt, és védelmet nyújt a tűző napsugarak ellen. Megóvhatja értékeit, bútorait és lakása dekorációját a fakulástól.
A roletta anyaga áttetsző, 100% poliészterből készül, védőbevonattal. Az anyag így rendkívül tartós, ellenáll a szennyeződéseknek, színe hosszú éveken át változatlanul élénk marad. Egy nedves törlőkendővel, szivaccsal könnyen tisztítható.A roletta az ablak szárnyára erősített három pár műanyag kampó egyikébe akasztható be a kívánt fényerősség eléréséhez. Oldalt, az anyag széleinél egy kis fény beszűrődik.Sínes, napelemes és elektromos változatban is kapható.

Akciós árak a lap alján . Prémium színekről kérjen ajánlatot itt.

ROP Árnyékoló csomag rolettával

10%-ot is megtakaríthat, ha a 2 az 1-ben terméket választja. A csomag tartalmaz egy 1086 bézs vagy 9050 kék színű RHL kampós rolettát és egy 5060 fekete színű MHL külső hővédő rolót.A VELUX RHL roletta praktikus és esztétikus, népszerű és költségkímélő megoldás a lakásba bejutó fény lágyítására. Dekorál, tompítja az ablakon át beérkező fényt, és védelmet nyújt a tűző napsugarak ellen.A VELUX MHL külső hővédő roló hatékony védelmet nyújt a legnagyobb kánikulában is. Segítségével a napsugarak 80%-át lehet megfékezni, így 5-6 fokkal lehet hűvösebb a tetőtérben.

Akciós árak a lap alján.

FHL Harmonikaroló

A VELUX FHL harmonikaroló hangulatos megjelenésével, kellemes színeivel új köntösbe öltöztetheti otthonát. A harmonikarolóval épp a megfelelő mennyiségű fényt engedheti be a szobába az egyedi, keskeny sínrendszernek köszönhetően, mellyel a roló az ablak bármely részén megállítható.Anyaga tartós, a roló hajtásélei hosszú évek használata után is megmaradnak.Egy nedves törlőkendővel, szivaccsal könnyen tisztítható.Elektromos, energiaroló és fényzáró rolóval kombinált változatban is kapható.

Akciós árak a lap alján. Prémium színekről kérjen ajánlatot itt.

FML Elektromos harmonikaroló

A VELUX harmonikaroló hangulatos megjelenésével, kellemes színeivel új köntösbe öltöztetheti otthonát. A harmonikaroló  anyaga áttetsző, 100% poliészterből készül, védőbevonattal.A távirányító segítségével az árnyékoló a szoba bármely pontjáról vezérelhető.
Elektromos tetőtéri ablakokra ajánljuk.Működéséhez a KUX egyfunkciós irányítóegységet is meg kell vásárolni (kivéve akkor, ha INTEGRA ablakra kerül).Manuális, energiaroló és fényzáró rolóval kombinált változatban is kapható.

Akciós árak a lap alján. Prémium színekről kérjen ajánlatot itt.

FHC Energiaroló

A VELUX FHC energiaroló a klasszikus harmonikaroló elegáns megjelenését és az anyagra felvitt alumínium filmréteg hőszigetelő erejét ötvözi. Ez a speciális bevonat télen bent tartja a meleget, és növeli a szoba átlaghőmérsékletét és a komfortérzetet – igazán nagyszerű módja annak, hogy otthonát energiahatékonnyá tegye. Az árnyékoló vékony sínekben fut látható kötelek nélkül. Teljes fényzárást biztosít a dupla harmónika anyagnak köszönhetően. A VELUX fényzáró energiaroló 12 különböző színben kapható, így biztosan megtalálja szobájához a legmegfelelőbbet.Manuális, elektromos és fényzáró rolóval kombinált változatban is kapható.

Akciós árak a lap alján.  Prémium színekről kérjen ajánlatot itt.

DFD Duo fényzáró roló

A Velux DFD duo egy fényzáró roló és egy harmonikaroló kombinációja, melyek egy sínben futnak, de külön-külön működtethetők. Amikor a nappali természetes fényre van szüksége, és csak a fény erejének csökkentése, lágyítása az elsődleges, használja a harmonikarolót. A teljes elsötétítéshez pedig nem kell mást tennie, mint lehúzni a fényzáró rolót, és máris élvezheti annak áldásos hatását. Új, vékonysínes változata az ablakhoz harmonikusan illeszkedik.A harmonikaroló minden esetben fehér színű.Manuális, napelemes és elektromos változatban is kapható.

Akciós árak a lap alján.  (prémium színekről  kérjen ajánlatot itt)

FPN Harmonikaroló

A termék nem rendelhető!

Napfényszűrésre, dekorálásra és hangulatteremtésre szolgáló harmonikaroló pliszé anyagból.

Hangulatos megjelenésével, kellemes színeivel új köntösbe öltöztetheti otthonát. Ideális bármely szobába, ahol a bejövő fény mennyiségét kívánja szabályozni.

FMK Energiaroló

A termék nem rendelhető!

Energiaszabályozásra is alkalmas, fénytompító hatású dupla pliszé harmonikaroló, belső oldalán alumínium hővisszaverő és fényzáró réteggel, felülvilágító kupolához.

FMG Harmonikaroló

A termék nem rendelhető!

Harmonikaroló, napfényszűrésre, dekorálásra és hangulatteremtésre szolgáló harmonikaroló pliszé anyagból, felülvilágító kupolához.

PML elektromos reluxa

A termék már nem rendelhető!

VELUX reluxa a klasszikus stílust az egyszerűséggel ötvözi. A reluxa régóta népszerű eszköze a lakások dekorálásának, mindig a megfelelő mennyiségű fényt engedi be a szobába, miközben útját állja a kíváncsi tekinteteknek. A távirányító segítségével az árnyékoló a szoba bármely pontjáról vezérelhető.Elektromos tetőtéri ablakokra ajánljuk.Működéséhez a KUX egyfunkciós irányítóegységet is meg kell vásárolni (kivéve akkor, ha INTEGRA ablakra kerül). Manuális változatban is kapható.

  Akciós árak: lap alján    ( prémium színekről kérjen ajánlatot itt)

Színminták (teljes mérethez kattintson a képre!)

DML Elektromos fényzáró roló

DKL roló + brutto 28.300 Ft felár = DML roló

A Velux DML elektromos fényzáró roló anyaga 100% poliészterből készül, belül szintetikus védő bevonattal, kívül alumínium filmréteggel. Az anyag rendkívül tartós, ellenáll a szennyeződéseknek, színe hosszú éveken át változatlanul élénk marad. Egy nedves törlőkendővel, szivaccsal könnyen tisztítható.A távirányító segítségével az árnyékoló a szoba bármely pontjáról vezérelhető.Elektromos tetőtéri ablakokra ajánljuk.Manuális, napelemes és harmonikarolóval kombinált változatban is kapható.
Működéséhez a KUX egyfunkciós irányítóegységet is meg kell vásárolni (kivéve akkor, ha INTEGRA ablakra kerül).

    (prémium színekről és Disney kollekcióról kérjen ajánlatot itt)

Színminták (teljes mérethez kattintson a képre!)

     

DSL Napelemes fényzáró roló

DKL roló + Napelemes brutto 30.300 Ft felár = DSL roló ár

A Velux DSL napelemes fényzáró roló anyaga 100% poliészterből készül, belül szintetikus védő bevonattal, kívül alumínium filmréteggel.Az anyag rendkívül tartós, ellenáll a szennyeződéseknek, színe hosszú éveken át változatlanul élénk marad. Egy nedves törlőkendővel, szivaccsal könnyen tisztítható.A roló külső felületén lévő napelem gyűjti be a napsugarakat, és működteti a terméket. Nincsenek vezetékek, így Ön mentesül a szereléssel járó felfordulástól. A távirányító a termék tartozéka. Segítségével a roló a szoba bármely pontjáról vezérelhető. A roló a többfunkciós KLR távirányítóval is működtethető.Manuális, elektromos és harmonikarolóval kombinált változatban is kapható.

      (prémium színekről és disney kollekcióról kérjen ajánlatot itt)

Színminták (teljes mérethez kattintson a képre!)

       

RSL Napelemes roletta

RFL roló + Napelemes bruttó 30.300 Ft felár = RSL napelemes roló ár

A VELUX RSL napelemes roletta praktikus és esztétikus megoldás a lakásba bejutó fény lágyítására.Dekorál, tompítja az ablakon át beérkező fényt, és védelmet nyújt a tűző napsugarak ellen. Megóvhatja értékeit, bútorait és lakása dekorációját a fakulástól. Sokoldalú és hangulatos, ezért bármilyen tetőtéri helyiségben használható.Kényelmes és energiatakarékos – A roló külső felületén lévő napelem gyűjti be a napsugarakat és működteti a terméket. Nincsenek vezetékek, így Ön mentesül a szereléssel járó felfordulástól. A távirányító a termék tartozéka, melynek segítségével a roló a szoba bármely pontjáról vezérelhető. A roló a többfunkciós KLR távirányítóval is működtethető.Kampós, sínes és elektomos változatban is kapható.

   Prémium színekről kérjen ajánlatot itt.

RML Elektromos roletta

RFL roló + Elektromos felár bruttó 28.300 Ft = RML elektromos roló ár

A VELUX RML elektromos roletta praktikus és esztétikus megoldás a lakásba bejutó fény lágyítására. Dekorál, tompítja az ablakon át beérkező fényt, és védelmet nyújt a tűző napsugarak ellen. Megóvhatja értékeit, bútorait és lakása dekorációját a fakulástól. Sokoldalú és hangulatos, ezért bármilyen tetőtéri helyiségben használható.A távirányító segítségével az árnyékoló a szoba bármely pontjáról vezérelhető. Elektromos tetőtéri ablakokra ajánljuk. Működéséhez a KUX egyfunkciós irányítóegységet is meg kell vásárolni (kivéve akkor, ha INTEGRA ablakra kerül).Kampós, sínes és napelemes változatban is kapható.

   Prémium színekről kérjen ajánlatot itt.

Azonnali elérhetőség
Tel:
06/20-314-6148
Email:
bau.luxus@t-online.hu