Fénycsatorna kiegészítők

A fénycsatorna választékot számos kiegészítő teszi még jobban használhatóvá. Bővítési, árnyékolási, szellőztetési lehetőség áll rendelkezésre, illetve éjjel akár lámpaként is működhet a fénycsatorna, nincs szükség külön fényforrásra. Ízlésének megfelelően pedig, többféle színű takarógyűrű közül válaszhat. A toldócsövet kivéve a kiegészítő termékek utólag is bármikor megvásárolhatók.

Kategóriák:

ZTR Toldócső
ZTV Szellőztető
ZTL Lámpa fénycsatornához
ZCE Magasító toktoldó elem
ZTK Fényzáró roló
ZTB Takarógyűrű

ZTR Toldócső

185-600 cm távolság áthidalásához a VELUX ZTR jelű toldócső használható. 62 és 124 cm-es hosszban kapható. Kizárólag a TWR, TLR és TCR jelű, merev csöves fénycsatornákhoz csatlakoztatható. A fénycsatornák hossza így 600 cm-ig növelhető.

Akciós árak: lap alján

ZTV Szellőztető

A VELUX ZTV szellőztető a helyiség levegőcseréjét segíti. Csak TWF és TWR típusú fénycsatornához építhető be. A szellőztető a fénycsatorna burkolókeretéhez csatlakozik belülről, a levegőt a burkolókeret perforált részén keresztül a cserép alá vezeti ki. Beépítéséhez egy a boltokban kapható szigetelt szellőzőcsőre, csőszorítóra és elektromos ventillátorra is szükség lesz.

 Akciós árak: lap alján

ZTL Lámpa fénycsatornához

A VELUX ZTL fénycsatorna  lámpával a nap 24 órájában használhatja a fénycsatornát. A fényforrás egy 60 W-os izzó teljesítményének megfelelő,energiatakarékos, 4W-os LED lámpa, 18 év élettartammal. Mind a merev , mind a flexibilis csöves fénycsatornákba beszerelhető.

Akciós árak: lap alján

ZCE Magasító toktoldó elem

A VELUX ZCE magasító toktoldó elem,lapostetős fénycsatornához.

Akciós árak: lap alján

ZTK Fényzáró roló

A termék megszűnt,nem rendelhető!

A VELUX ZTK a fénycsatornák takarógyűrűjére mágnessel felerősíthető fekete színű fényzáró roló. Tartalmazza a mágneseket ésegy max. 67 cm hosszúságú távműködtető pálcát.

 

ZTB Takarógyűrű

A termék megszűnt,nem rendelhető!

A VELUX fénycsatornákat alapfelszerelésként ZTB fehér takarógyűrűvel szállítjuk, de rendelhető ezüst (0011), bronz (0012),réz (0014), illetve fekete (0015) színű takarógyűrűvel is.

 

Azonnali elérhetőség
Tel:
06/20-314-6148
Email:
bau.luxus@t-online.hu